Voetballen bij DIO '30 ? Meld je nu aan: Aanmelden bij DIO '30 Druten

DIO '30 JO19-1

ALGEMENE INFORMATIE
Eerstvolgende wedstrijd
Geen wedstijd gevonden.
Laaste gespeelde wedstrijd
Spero JO19-1 - DIO '30 JO19-1
6 - 2
DIO'30 JO19-1 - ERP JO19-1 (nacompetitie)
DIO’30 JO19-1 met één been in finale nacompetitie
Na eerder in de eerste ronde van de nacompetitie Margriet JO19-1 te hebben verslagen moest DIO’30’30 JO19-1 in de tweede nacompetitie ronde tegen ERP JO19-1 spelen voor een plaats in de finale van de nacompetitie voor promotie naar de vierde divisie.
Zaterdag 29 Mei om 15:15 uur stonden beide ploegen klaar voor de aftrap en ondanks het extreem hete weer probeerde DIO’30 vanaf de aftrap het spel naar zich toe te trekken.
Dit resulteerde al snel in een grote kans die helaas op de lat terecht kwam.
Door slecht uitverdedigen van de keeper van Erp halverwege de eerste helft kreeg een speler van DIO’30 de bal voor de voeten en met de keeper uit de goal schoot hij hem met een mooi geplaats schot vanaf 25 meter in de goal van Erp.
Erp probeerde gevaarlijk te worden met snelle uitbraken maar dit resulteerde alleen in wat schoten op het doel van buiten het zestienmeter gebied.
DIO’30 kreeg de eerste helft nog twee grote kansen maar de echte scherpte ontbrak met deze hitte waardoor de kansen slecht ingeschoten of uitgespeeld werden.
Na de rust kwam Erp wat beter uit de kleedkamer waardoor ze het veldoverwicht hadden wat echter niet resulteerde in echte kansen.
DIO’30 kwam er halverwege de tweede helft goed uit wat resulteerde in een geplaatst schot net buiten het zestienmeter gebied die buiten bereik van de keeper de goal in verdween.
Door deze 2-0 kwam er toch nog wat extra krachten vrij bij DIO’30 wat resulteerde in enkele kansen waarvan er nog één in de goal van Erp belande.
Deze eindstand van 3-0 moet DIO’30 zaterdag 3 Juni verdedigen in de uitwedstrijd bij Erp om zodoende een plaats in de finale te bemachtigen voor een unieke kans van promotie naar de vierde divisie.

 
FOTOVERSLAG