Voetballen bij DIO '30 ? Meld je nu aan: Aanmelden bij DIO '30 Druten

DIO '30 1

ALGEMENE INFORMATIE
Eerstvolgende wedstrijd
Geen wedstijd gevonden.
Laaste gespeelde wedstrijd
MASV 1 - DIO '30 1
2 - 1
DIO'30 1 - Ewijk 1 5-0 (oefen)
DIO’30 verslaat Ewijk met 5-0 in oefenwedstrijd
DIO’30 werkte een doordeweekse oefenwedstrijd af tegen vierde klasser Ewijk waar oud DIO’30 speler Serge Heuvelink sinds dit seizoen de trainer is. DIO’30 begon met ongeveer dezelfde 11 spelers in de basis als waar het afgelopen zondag tegen VVO mee geëindigd was.
DIO’30 was in de eerste helft de sterkere ploeg. Het werd een paar maal gevaarlijk maar echte uitgespeelde kansen kwamen er niet. Dani Bloemberg en Nick Schierboom waren na een uitbraak wel dicht bij een treffer maar beiden schoten de bal naast de verkeerde kant van de paal. Ewijk probeerde mee te voetballen maar wist weinig tot niets in te brengen. Het kreeg in de tweede helft wel de eerste kans maar DIO’30 opende de score. Na ongeveer 10 minuten in de tweede helft schoot Davy van Verseveld eerst op de paal maar schoot Franco Kleinschiphorst daarna via de paal raak, 1-0. Daarna waren er nog kansen voor Luc Verhoeven, die via een verdediger de bal over de achterlijn schoot, Yannis Ngola en Paul Frenken. Het werd toch 2-0. Roy de Ruiter behield het overzicht en stelde Arthur van den Eeckhout in staat om te scoren. Een paar minuten later was het Yannis Ngola die wederom op aangeven van Roy de Ruiter de 3-0 binnen wist te schieten. Nog geen minuut later scoorde Yannis Ngola met een hard schot de 4-0 en kort voor tijd scoorde hij zijn derde doelpunt met een mooi schoot vanaf de zijkant. Zo wist DIO’30 na een 0-0 ruststand toch nog ruim met 5-0 te winnen. Komende zondag om 16.00 uur staat de eerste bekerwedstrijd op het programma. DSZ komt dan op bezoek op sportpark de Gelenberg. 


Scoreverloop:
 -----
  ’54    1 -  0    Franco Kleinschiphorst
  ’71    2 -  0    Arthur van den Eeckhout
  ’74    3 -  0    Yannis Ngola
  ’75    4 -  0    Yannis Ngola
  ’87    5 -  0    Yannis Ngola
 
Opstelling DIO’30:
Dani Bloemberg (’69 Roy de Ruiter), Glenn Dibbets, Roy van Dongen (’58 Paul Frenken), Mike Grisel (’58 Joram Pijl), Paul van Hees, Jelle Hoes (’64 Lars van Mill), Franco Kleinschiphorst (’66 Yannis Ngola), Nick Schierboom (’46 Michel Falize), Luc Verhoeven (’69 Arthur van den Eeckhout), Davy van Verseveld
 
Scheidsrechter:
Dhr B.M.C. Perdaan
FOTOVERSLAG