DIO '30 1

ALGEMENE INFORMATIE
Eerstvolgende wedstrijd
DIO '30 1 - RKSV Driel 1
Zo | 23-09-2018 om 14:00u
Laaste gespeelde wedstrijd
DIO '30 1 - ONA '53 1
5 - 1
DIO'30 1 - Blauw Wit 1 0-0
DIO’30 en Blauw Wit scoren niet en spelen gelijk
DIO’30 heeft ook in de derde wedstrijd op rij tegen een Nijmeegse degradatie kandidaat punten verspeeld. Op eigen veld werd met 0-0 gelijkgespeeld tegen Blauw Wit.
Michel Falize ontbrak wegens een blessure. Ook Dani Bloemberg is nog geblesseerd en Lars van Mill ontbrak wegens een schorsing. Bas Bakker stond in de verdediging waardoor Glenn Dibbets kon doorschuiven naar het middenveld. Joram Pijl kreeg weer een plaats in de aanval en had als eerste een kans om de score te openen. Na een goede actie schoot hij de bal recht op doelman Niels Coenders. DIO’30 had een licht overwicht maar dit resulteerde niet echt in grote kansen. Arthur van den Eeckhout was nog wel gevaarlijk maar de topscorer van DIO’30 kwam niet tot scoren. Halverwege de eerste helft was er een kans voor Blauw Wit. Wouter van Wijlick vond Nick Degen op zijn weg. Dat was ook de enige kans die de bezoekers kregen in de eerste helft. DIO’30 was wel een paar keer dicht bij een treffer. Arthur van den Eeckhout schoot vrij voor Niels Coenders voor langs en Jelle Hoes raakte de buitenkant van de paal. In de slotfase van de eerste helft schoot Paul Frenken na een goed opgezette aanval van Luc Verhoeven naast. In het begin van de tweede helft was er wat gevaar uit corners en een vrij trap. Joram Pijl had echter geen geluk om de bal voorbij Niels Coenders te krijgen. Uit een vrije trap van Glenn Dibbets kopte Arthur van den Eeckhout de bal wel in het doel maar helaas bevond hij zich in buitenspel positie en werd de treffer terecht afgekeurd. Even later schoot Luc Verhoeven uit de draai over en ook een schot van Arthur van den Eeckhout, waar een mooie actie aan vooraf ging, ging over. Halverwege de tweede helft kwam Joep van der Sluijs in het veld voor Luc Verhoeven. Er was ook gevaar voor Blauw Wit. Ondanks dat er al was gefloten was de bal voor Nick Degen. Joep van der Sluijs en Joram Pijl probeerden het aan de andere kant maar de bal wilde er niet in. Een schot van Arthur van de Eeckhout leek wel doel te treffen maar het net bewoog omdat de bal in het zijnet verdween. Een kwartier voor tijd was er een nieuwe wissel aan de kant van DIO’30. Nick Schierboom kwam in het veld voor Joram Pijl. Meteen daarna was er een goede actie van Glenn Dibbets en leek de aanvoerder van DIO’30 dan eindelijk de score te openen. Helaas was Rik Bours net in staat om de bal voor de lijn weg te werken. Blauw Wit, dat in de tweede helft meer op de grond lag dan dat het voetbalde, was nog even gevaarlijk maar er werd deze middag niet gescoord en zo eindigde de wedstrijd dus in 0-0. Dat koploper Eendracht’30 op eigen veld verloor van Eldenia is voor DIO’30 door de resultaten in de laatste wedstrijden niet meer van belang. De ploeg uit Druten kan zich met nog 3 wedstrijden te gaan klaar gaan maken voor de nacompetitie. Volgende week staat er nog wel een topper op het programma. DIO’30 ontvangt dan Beuningse Boys dat door het gelijke spel van vandaag ook zo goed als kansloos is voor de titel. Wel heeft het de punten nog nodig om net als DIO’30 de nacompetitie te bereiken. De wedstrijd DIO’30 - Beuningse Boys begint om 14.00 uur.


Scoreverloop:
 -----
 
Opstelling DIO’30:
Bas Bakker, Nick Degen, Glenn Dibbets, Arthur van den Eeckhout, Paul Frenken, Jelle Hoes, Juul Janssen, Joram Pijl (’75 Nick Schierboom), Luc Verhoeven (’65 Joep van der Sluijs), Davy van Verseveld, Willem Vos
 
Man of the Match:
Luc Verhoeven

Scheidsrechter:
Dhr F.H.J. Sanders
 
Overige uitslagen:
ROOD WIT - HAVO 1-2
RKSV DRIEL - ONA'53 2-4
HATERT - SC MILLINGEN 2-1
BRAKKENSTEIN - BEUNINGSE BOYS 1-1
EENDRACHT'30 - ELDENIA 0-1
TREKVOGELS - GROESBEEKSE BOYS 2-1
FOTOVERSLAG