Doe mee en steun DIO30
23-05-2017

Doe mee en steun DIO ‘30  met de Vriendenloterij.Onze club doet mee aan een belactie van de VriendenLoterij. De VriendenLoterij geeft clubs en verenigingen in Nederland op een sympathieke en structurele manier een financieel steuntje in de rug. DIO ’30 wil de inkomsten van de belactie graag gebruiken voor extra nieuwe ballen, materialen en doelen o.a. in verband met de nieuwe opzet pupillenvoetbal vanaf het volgende seizoen. 

Klik hier voor de : Vriendenloterij Flyer 

De VriendenLoterij is de loterij met het clubhart van Nederland. Veel mensen spelen mee voor hun vereniging en maken zelf elke week kans op grote geldprijzen. Het mooie van de VriendenLoterij is dat de deelnemer zelf kan kiezen naar welk goed doel de opbrengst van het lot gaat. Zo is het dus ook mogelijk om mee te spelen voor DIO ’30. 

Op maandagavond 22 mei en dinsdagavond 23 mei heeft DIO ’30 samen met de VriendenLoterij de eerste belactie om geld in te zamelen voor de clubkas uitgevoerd. Veel loten werden al verkocht.
De organisatie denk nog meer loten te kunnen verkopen en houdt nog vervolgbelrondes. Daarvan worden jullie op de hoogte gesteld. Dus wees alert op een belletje van DIO'30.

Als 50 deelnemers bijvoorbeeld met één lot een heel jaar voor een club of vereniging meespelen, dan levert dit de clubkas 4.700 euro op!
DIO ’30 wint in ieder geval, want elke maand gaat 50% van de opbrengst direct naar onze clubkas. Een makkelijker manier om DIO ‘30 te steunen is bijna niet mogelijk.

Hoe meer loten we verkopen, hoe beter! H

Alvast bedankt voor uw steun aan DIO ’30

Ps: Doe je al me aan de Vriendenloterij, maar steun je DIO ‘30 nog niet?
Laat dan svp je eigen loten omzetten op naam van DIO ’30. En steun hiermee je eigen vereniging.
Meer informatie over deze samenwerking kunt u mailen aan vriendenloterij@dio30.nl
 
Namens de Commissie Vriendenloterij DIO’30
Wilfred Schoonderbeek, Theo Verhoeven & Richard Nass