Voetballen bij DIO '30 ? Meld je nu aan: Aanmelden bij DIO '30 Druten
Teamindelingen meiden seizoen 20172018
06-06-2017

Beste jeugdspelers en ouders/betrokkenen,

Het grote moment waar iedereen elk seizoen weer op wacht zijn de indelingen voor het nieuwe seizoen. Hierbij treffen jullie ze weer aan.

Klik op  Teanindelingen meiden 20172018 om te zien in welk team jij bent ingedeeld.

Vragen en/of opmerkingen
Op elke indeling zijn vanuit de eigen situatie opmerkingen te maken. Die zullen er ook altijd blijven. Het is een enorme klus die we uiterst zorgvuldig hebben opgepakt. Daarbij hebben we alle mogelijke bronnen geraadpleegd als dat van toepassing was.
Toch kan er nog een vraag of opmerking leven. Vragen stellen mag altijd, maar wel graag per mail. Het gemiddeld aantal mails met vragen ligt op meer dan 50 deze weken, voor ons als vrijwilligers niet te beantwoorden op korte termijn. Het kan dus zijn dat je vraag twee weken later pas wordt beantwoord.
Voorwaarden voor het beantwoord krijgen van een mail:
·       Geef duidelijk aan over welke speler het gaat en in welk team hij is ingedeeld
·       Mails die negatief geschreven zijn of geen oplossing aanreiken worden niet in behandeling genomen. Wij staan altijd open voor tips en suggesties en willen onze keuzes uiteraard toelichten, maar wij blijven vrijwilligers die zich intensief inzetten voor jullie/uw kind.

Overigens is het aantal verzoeken dat wordt toegekend echt minimaal, gewoonweg omdat het bijna nooit mogelijk is binnen de totale inschrijvingen. 
Vragen kun je mailen naar jeugdvoetbal@dio30.nl. Wij proberen de mail binnen twee weken te beantwoorden.

Namens de TC Jeugd,
Gert Jan Diebels,
bestuurslid jeugdvoetbal.