Voetballen bij DIO '30 ? Meld je nu aan: Aanmelden bij DIO '30 Druten
Teamindelingen seizoen 2017-2018
04-06-2017

Beste jeugdspelers en ouders/betrokkenen,

Het grote moment waar iedereen elk seizoen weer op wacht zijn de indelingen voor het nieuwe seizoen. Hierbij treffen jullie ze weer aan.

Wat is nog niet ingedeeld?
De indeling van de JO17-1 en JO19 is nog niet gereed. Dit heeft te maken met het feit dat we nog een aantal aanmeldingen en afmeldingen verwachten in deze leeftijdscategorieën. Deze indelingen zullen snel na 15 juni worden gepubliceerd.
Ook de allerkleinsten zijn nog niet op team ingedeeld. Ook hier verwachten we nog aanmeldingen, welke meestal pas in augustus bekend worden. Daarom publiceren we deze indelingen niet meer via de site, maar worden de leeftijdscategorieën eind augustus uitgenodigd. Daar wordt ook de indeling bekendgemaakt.

Hoe is de indeling tot stand gekomen?
·       Eind april: conceptindelingen gemaakt door Henk Evers
·       Begin mei: conceptindeling vastgesteld door TC Jeugd
·       Half mei: gesprekken met trainers van de teams waarin opmerkingen zijn opgehaald
·       Eind mei: verwerken opmerkingen trainers en verwerken laatste aan- en afmeldingen
·       Begin juni: publicatie op site

Geen meidenteams in deze indelingen
Omdat onze meidenafdeling nog steeds groeit, hebben een aantal enthousiaste vrijwilligers een meidencommissie opgericht. Deze meidencommissie publiceert zelf de indelingen. DIO’30 heeft volgend jaar een MO9-1, MO13-1, MO15-1, MO17-1, MO19-1 en MO19-2.

Klik op Teamindeling seizoen 2017-2018 om te zien in welk team jij bent ingedeeld.

Vragen en/of opmerkingen
Op elke indeling zijn vanuit de eigen situatie opmerkingen te maken. Die zullen er ook altijd blijven. Het is een enorme klus die we uiterst zorgvuldig hebben opgepakt. Daarbij hebben we alle mogelijke bronnen geraadpleegd als dat van toepassing was.
Toch kan er nog een vraag of opmerking leven. Vragen stellen mag altijd, maar wel graag per mail. Het gemiddeld aantal mails met vragen ligt op meer dan 50 deze weken, voor ons als vrijwilligers niet te beantwoorden op korte termijn. Het kan dus zijn dat je vraag twee weken later pas wordt beantwoord.
Voorwaarden voor het beantwoord krijgen van een mail:
·       Geef duidelijk aan over welke speler het gaat en in welk team hij is ingedeeld
·       Mails die negatief geschreven zijn of geen oplossing aanreiken worden niet in behandeling genomen. Wij staan altijd open voor tips en suggesties en willen onze keuzes uiteraard toelichten, maar wij blijven vrijwilligers die zich intensief inzetten voor jullie/uw kind.

Overigens is het aantal verzoeken dat wordt toegekend echt minimaal, gewoonweg omdat het bijna nooit mogelijk is binnen de totale inschrijvingen. 
Vragen kun je mailen naar jeugdvoetbal@dio30.nl. Wij proberen de mail binnen twee weken te beantwoorden.

Namens de TC Jeugd,
Gert Jan Diebels,
bestuurslid jeugdvoetbal.