Voetballen bij DIO '30 ? Meld je nu aan: Aanmelden bij DIO '30 Druten
Nieuwe jeugdsponsoren wedstrijdkleding
27-08-2017

Met trots kunnen wij jullie melden dat wij met Rick Sports, Toon de Jong reklame en Derksen Schoonmaak één bestaande en twee nieuwe jeugdhoofdsponsoren hebben aangetrokken. Dit betekent ook dat, na het aflopen van de oude contracten, er nieuwe shirts, tassen en presentatiepakken zullen worden aangeschaft met de nieuwe sponsoren erop. Ook voor de broekjes is met Station7 een sponsor gevonden. Fantastisch nieuws waarvan de hele jeugdafdeling gaat profiteren! Wedstrijdkleding De gehele jeugd krijgt ineens nieuwe wedstrijdkleding. Toon de Jong reklame, onze drukker, doet zijn uiterste best om alle kleding op tijd gedrukt te hebben. Het gaat hier om ruim 500 tenues, een hele operatie dus. Dit zal hopelijk voor, maar wellicht net na de eerste bekerwedstrijd beschikbaar zijn. Tassen en presentatiepakken De vervanging van de tassen vind naar verwachting volgend seizoen plaats. Naar vervanging van de presentatiepakken wordt nog gekeken. Onze intentie is dat we dit ook nog dit jaar doen. We zijn er alleen nog niet uit wat we precies aanschaffen. Tot aan die tijd zullen we helaas ook geen aanvullingen doen op bestaande kleding. We vragen hierbij om ieders geduld, zodat we de tijd hebben om een afgewogen besluit te nemen en het ook goed te organiseren. Het gaat hier om een grote investering! Vragen? Heb je nog vragen, dan kun je in eerste instantie altijd bij de kledingcommissie terecht. Dit zijn voor de wedstrijdkleding Aubry Beynes, en Monique de Vrught voor de presentatiepakken. Vragen over de sponsoren kun je stellen aan Willem Bouwman van de commerciële commissie via commercieel@dio30.nl.