Nieuwe indelingen teams JO7-JO11 bekend
13-01-2018

   Nieuwe teamindelingen

In dit document    Definitieve indelingen winterstop JO7-JO11 2017-2018.pdf     vinden jullie de nieuwe indelingen. 
Na veel wikken en wegen, overleg met trainers en rekening houdend met nieuwe en gestopte leden is bijgaande indeling tot stand gekomen.

Nieuwe teams
We krijgen 3 nieuwe teams na de winterstop. Vanuit de Ukken schuiven zowel een JO8-5 als een JO7-1 door. In de JO10 komt er een team bij.

Soms grote veranderingen
Voor sommige teams verandert er (bijna) niets, maar een aantal teams krijgt met grote veranderingen te maken. Zeker in de JO10 is er, doordat er een team in bij gekomen, veel veranderd. De begeleiding is hierover al eerder geïnformeerd.

Nieuwe klasse-indelingen bij de KNVB
Ook heeft de KNVB de teams heringedeeld in nieuwe klassen. Heb je veel gewonnen, dan speel je na de winterstop tegen wat betere teams, heb je veel verloren, dan speel je tegen wat mindere teams. Ook hebben wij nog aanvullende verzoeken ingediend. Het is wel de KNVB die beslist. Wij denken dat op hoofdlijnen onze teams nu prima zijn ingedeeld.

Start trainingen en aanpassingen in het trainingsschema
De trainingen starten weer in de week van 22 januari. Er zullen nog wijzigingen worden doorgevoerd in dit schema als gevolg van onze evaluatie van het afgelopen half jaar. Hierover wordt iedereen volgende week nog geïnformeerd.

Vragen?
Heb je naar aanleiding van de indelingen nog vragen, stuur dan een mail naar Wilfred via jeugdopleiding@dio30.nl
Op naar een succesvol vervolg van het seizoen!

Gert Jan Diebels en Wilfred Schoonderbeek