Trainingstijden jeugd gewijzigd
11-02-2018

Enkele nieuwe trainingstijden jeugd na de carnaval
 
In de tweede seizoenshelft hebben we drie nieuwe teams verwelkomen en daar zijn we trots op! Deze teams, een JO7, JO8 en JO10, zorgden voor een te volle woensdag en vrijdag (de dagen waarop deze leeftijdscategorieën standaard trainen.
 
De woensdagmiddag wordt te druk
Als we niets zouden doen, wordt het door de nieuwe teams te druk op woensdag. Daarnaast kunnen we op woensdagmiddag twee stagiaires minder verwelkomen, die om verschillende redenen zijn gestopt met de stage. Het werd zo wel allemaal heel lastig inpasbaar!
 
Aantal teams naar de maandagavond
Na de carnaval gaan een aantal teams naar de maandagavond op het gras van veld 5. Dit zijn de JO8-1, JO9-1 van 18.00-19.00 en in de oudere categorie de JO10-1 en JO10-2 van 18.30-19.30. Zij trainen voortaan op maandag en de vrijdag. De JO11-4 gaat ook naar de maandag, in plaats van de vrijdag. De teams zijn allen al geïnformeerd.
 
Trainingsschema
Voor de volledigheid hebben we het nieuwe schema bijgevoegd, zodat je daar de veld- en kleedkamerindelingen nog eens kunt bekijken. trainingsschema-vanaf-17-februari-2018.pdf
 
Vragen?
Het kan zijn dat je nog vragen hebt naar aanleiding van dit berichtje. Stuur dan een mail naar Wilfred via jeugdopleiding@dio30.nl.
 
Gert Jan Diebels,
Bestuurslid jeugdvoetbal