Nieuws rondom de selectie voor volgend seizoen
25-04-2018


DIO'30 is net als andere verenigingen druk bezig de selecties voor komend seizoen samen te stellen. Omdat een aantal spelers hun geluk elders gaan vinden, is het dit seizoen een uitdagende klus.
 
Owen Mademilia versterkt onze selectie
We zijn blij dat we Owen volgend seizoen bij DIO'30 mogen verwelkomen. Owen is voor de vereniging geen onbekende. Owen werd nog kampioen met onze JO17-1 in 2015 en komt nu van Woezik weer terug op het oude nest om onze aanval te versterken. Owen veel succes!
 
Beleid verder uitrollen, ambitie blijft
Ons beleid om meer spelers met binding met DIO'30 of Druten in het eerste elftal hun kans te laten grijpen, blijven we vasthouden. In de afgelopen jaren is daar al hard aan gewerkt en we blijven hiernaar streven. We blijven wel ambitieus, en willen onze blik blijven richten op de 2e klasse. Mede daarom zijn we ook blij dat onze ervaren klasbak op het middenveld Paul Frenken heeft aangegeven DIO'30 trouw te blijven.  
 
Vorming Zaterdag 1 wordt nog even uitgesteld
Het bestuur heeft besloten het eerdere voornemen om met een Zaterdag 1 te gaan starten uitgesteld. De tijd was te kort om deze stap te maken. We zullen voor de toekomst wel die stap gaan maken. Voor seizoen 2018-2019 starten we daarom zoals dit seizoen nog met een 2e zondagelftal.
 
Staf rondom selectie is bijna rond
We hebben gelukkig onze technische staf en begeleiding nagenoeg rond. Zoals bekend krijgen we een nieuwe trainer, Jord Roos, voor het 1e en neemt Wilfred Schoonderbeek het 2e weer onder zijn hoede. Verder verwachten we in de staf geen mutaties meer.  
 
In de aankomende weken wordt meer duidelijk over de invulling van de selectie.  Mochten er zich nog spelers willen aanmelden, bij voorkeur met een DIO'30-verleden, dan horen wij dat graag! Op naar weer een prachtig nieuw seizoen, maar nu eerst het huidige seizoen op mooie wijze afsluiten!
 
Bestuur DIO'30